ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Ποιοί είμαστε

Ποιοί είμαστε

Η εταιρία μας έχει μια μακρά ιστορία στον χώρο των γυναικείων εσωρούχων και ρούχων, αφού από το 1987 αντιπροσωπεύουμε γνωστές εταιρείες όπως η ERGGE, η PASTUNETE και η SKINNY, με στόχο τη χονδρική πώληση στα καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, Μακεδονίας, Θράκης και Εβρου.

Το 1993 αναλάβαμε την αντιπροσώπευση άλλων γνωστών εταιρειών όπως FILA, LOVABLE, PROMISSE και η DIVA, και συνεχίσαμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα στους πελάτες μας στις ίδιες περιοχές.

Το 1997, ξεκινήσαμε τη δική μας εισαγωγική εταιρεία και αναλάβαμε την εισαγωγή των εσωρούχων της CHANGE και της JANIRA για όλη την Ελλάδα. Το πρώτο μας κατάστημα λιανικής το ανοίξαμε την ίδια χρονιά.


Oι εξελίξεις όμως τρέχουν και  το 2008 κατασκευάσαμε το πρώτο μας eshop  εσωρούχων ρούχων και κοσμημάτων

Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε

Στόχος του Les Petites είναι να προσφέρει στις γυναίκες τη δυνατότητα να εκφράσουν τη θηλυκότητά τους μέσα από μια ξεχωριστή και πολύ ιδιαίτερη ποικιλία εσωρούχων.
Το Les Petites διακρίνεται για τη ποικιλία και τα ποιοτικά εσώρουχα και ρούχα που προσφέρει. Κάθε σχέδιο και ύφασμα επιλέγεται με μεγάλη προσοχή για να προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα και άνεση. Τα Les Petites εσώρουχα διατηρούν τον σχεδιασμό τους ακόμα και μετά από πολλά πλυσίματα, προσφέροντας μακροχρόνια αξία.

Αφήστε τα Les Petites εσώρουχα να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε, να αισθανθείτε όμορφες και να εκφράσετε τη θηλυκότητά σας.

Les Petites.gr
Κωνσταντίνος Παξιμαδάς
Διεύθυνση: Αγίου Στεφάνου 47 
Νεάπολη

Θεσσαλονίκη

ΤΚ :56727

Αριθμός ΓΕΜΗ: 058193104000

+30 6906 730 385
+30 
2310 538 382